Zdeňka Ortová, spisovatelka

Napsali jste mi

strana 2 / 3
  <<   <   1   2   3   >   >>  

30. července2015
Bílková K.
 

Dobrý den , držím palce a ráda se budu vracet.

 

Dobrý den, tak to se budu těšit.

30. července2015
Miroslava Rudolfová
 

Krásné letní pohodové počteníčko:-)

 

Díky moc, přesně tak jsem to zamýšlela :-)))

19. května2015
Alena
 

Dobrý den,

po upozornění od Táni Kubátové jsem si prohlédla vaši reportáž ze sobotní výstavy. A chci vám říci, že nejenom že hezky píšete, ale také krásně fotíte a navíc fotky uvedete vtipnými popiskami. Moc hezké, dostala jsem chuť se příští rok na veletrh podívat. Přeji vám mnoho spokojených čtenářů.

 

I já Vám přeji dobrý den,

a děkuji Vám, Alenko, za pěkná slova. Pro mě je pražský knižní veletrh každý rok svátkem knih, nakladatelů, spisovatelů, ale hlavně čtenářů. Užívám si tam nejen nepřeberného množství krásných knížek, ale také spousty doprovodných programů: autogramiády, křty knih, besedy, přednášky. Člověk tu může potkat mnoho osobností, kterých si váží. Vždycky si odvážím tašku na kolečkách plnou knih a fůru milých zážitků. Letos jsem byla i v pozici podepisující autorky. Nominovala mě k tomu moje nová knížka fejetonů "Koukejte do výstřihů". Měla jsem velkou trému, ale nakonec to bylo tak příjemné, že tréma, kterou jsem při příjezdu cítila, nebyla vůbec na místě.

Tak ještě jednou děkuji za pochvalu. A příští rok se na veletrhu třeba spolu potkáme.

Srdečně

Zdeňka Ortová

21. června2011
Otavínka
 

Milá oslavenkyně!

K Tvým velkým narozeninám Ti přeji ZDRAVÍ, protože pak budeš dělat vše,co Tě baví. Moc na Tebe vzpomínám!

 

Milá Hani!

Děkuji Ti za milé a rafinované blahopřání. Dozrála jsem do věku moudrosti, ale slibuji, že od zítra nezačnu poučovat mladé. Ale na druhé straně pro jistotu nezruším ani penzijní připojištění.

17. listopadu2010
Alena Valová
 

Jste skvělá! Doma mám jednu knížku, další jsem si objednala. Ale nemají "Život tropí hlouposti". Poradíte mi,kde ji sehnat? Zdraví A,V.

www.alena-valova.atlasweb.cz

 

Milá paní Valová, děkuji za milou pochvalu. Ale i Vy jste skvělá! Váš život s písničkou musí být naplněný štěstím a spoustou zážitků. Co se týká knížky Život tropí aforismy, tak tu již bohužel na knižních pultech nenajdete. Ale stále jsou v prodeji Miniaturní neřesti a Milostné předehry.

Přeji Vám příjemný závěr letošního roku a spoustu milých knižních i hudebních zážitků.

11. listopadu2010
Neskusilová
 

Ahoj, gratuluji Ti k výbornému výsledku ve volbách.Doufám, že se mi někdy ozveš. Měj se fajn a pozdravuj ve Velvarech. Jitka

 

Děkuji za služební gratulaci! Volební výsledek byl šok a je zavazující. Snad spoluobčany nezklamu.

6. září2010
Otavínka
 

Zdeni, gratuluji !!! A díky za tip na báječnou knížku. Budu mít co koupit pod několik stromečků.

 

Děkuji a dodávám: sláva stromečkům, pod které se toho hodně vejde!

9. března2010
Radka Zadinová

Dostala jsem pár krásných slov od píšící kolegyně Radky Zadinové. Opravdu hodně si její pochvaly vážím.

Milá Zdeňko,

po přečtení Vaší knihy STOLETÍ VHODNÉ PRO ŽENU někdy před vánoci, jsem si zjara ze SPIRY objednala další Vaši knihu a to ŹENA V KURZU.

Není asi zapotřebí Vám psát, že jsem Vaši knížku fejetonů zhltla na jedno sousto a okamžitě poté jsem obě knihy převexlovala mé mamce a ta je posléze přesune zase o stanici dál - k sestře. Tedy, jak já jsem se smála... jestli v tu dobu šel někdo kolem našeho baráku, tak si zřejmě myslel, že mi totálně přeskočilo. Chechtala jsem se tak, že jsem nebyla k zastavení. Vaše příběhy jsou ze života, ale to, jak to podáte... to je prostě dar. A vy ho máte.

KAPESNÍ PŘÍHODA, ta mě dostala do kolen a když jsem z toho četla úryvky sestře, řehtaly jsme se obě tak, že jí z ruky vypadl chleba, který mazala své dcerce k večeři... Ale nešlo jen o tuto jednu povídku - vlastně fejeton.

A pokaždé, když mě něco rozesmálo nebo dostalo do kolen, řekla jsem si: Ta je dobrá! Takže doufám, že se brzy můžeme těšit na další Vaši knihu a už teď vím, že si ji určitě taky koupím, protože k těm Vašim životním příhodám se člověk může vracet pořád.

9. března2010
Marie z Českých Budějovic

Milá paní Zdenko!

Ani nevím jak, narazila jsem na váš citát o hvězdách a moc se mi zalíbil! A tak jsem si našla vaše stránky a pochopila jsem, že máme lecos společného, minimálně smysl pro humor a pro veselejší způsob života. A tak si vás dovoluji pozdravit. Právě bojuji, zda se mám vydat pro teplý rohlíček do pekárny či začít některý ze svých "dietních" dní! Nevím, proč bojuji, když vidina chřupavého kousnutí stejně zvítězí, ale aspoň pro ten pocit boje.

...Abych to moc nepřeháněla. Ulehla mi maminka a tak se o ni už tři roky starám jak můžu. Chystám se o tom napsat a třeba tím dodám odvahu a sílu někomu, kdo tento problém teprve očekává. Tohle téma už chce humor opravdu v kýblech a obrovský nadhled, ale dá se to. Přiznám se, že jsem žádnou z vašich knih dosud nečetla a budu se snažit vše napravit!

Přeji krásný den a jsem moc ráda, že jsme se potkaly na Internetu!

9. března2010
Alena

Vážená paní spisovatelko,

mám velmi ráda ranní letní posezení na terase s hrníčkem kávy a knížkou. Minulý týden byla krásná teplá slunečná rána, sedla jsem si ven, dívala se na ulici na projíždějící auta, pila kávu a začetla se do Vaši knihy fejetonů Století vhodné pro ženu. Chvilkami jsem se smála, četla odstavce několikrát dokola a zase se smála. Až jsem si uvědomila: "No, jestli mě pozoruje sousedka, tak teda opravdu nevím, co si myslí, že dělám." I když se obvykle se čtením loudám, čtu pomalu a většinou jen večer, Vaši knihu jsem četla, četla, až jsem ji dočetla. Je skvělá!!! Moc bych si přála, číst od Vás pěkný román....... nebo alespoň románek či delší povídku. Určitě by to bylo počteníčko! Přeji Vám mnoho dalších úspěšných knih a nám čtenářům mnoho krásných zážitků a veselých chvilek s Vašimi knížkami.

 

Milá paní Aleno, děkuji Vám za pěkná slova. Jako autorku jste mě nesmírně potěšila. Zcela s Vámi sdílím schopnost vychutnávat si pohodové okamžiky. A pokud se k takové kratochvíli přidá i kniha, pak do sebe mozaika obyčejného štěstí dokonale zapadne. Vaší pochvaly si cením o to víc, že jste kolegyní, která také pracuje se slovem. Paní Alenko, snad Vás potěší, že se jeden z příběhů už rodí. Přichází na svět sice zvolna, ale snad literární porodní bolesti přečkám ve zdraví a knižní "miminko" příští rok budu moci poslat do světa. Za čtenářskou přízeň Vám děkuje Zdeňka Ortová

  <<   <   1   2   3   >   >>  

Co se chystá

POSTŘEHY

Víte, že jsou i ženy, které za kabelky neutrácejí? Ať jdou kamkoli, mají s sebou jen emoce a mobil.

Aktuálně

23. dubna 2018
Čestné uznání
Reportáž ze světa knihy

Z Vašich dopisů

Matylda

Dobrý večer paní Zdeničko, zajímalo by mě, zda ještě máte v plánu vydat knížku :-). Dlouho na to ček... celý text

Otavínka

Milá Zdeni, k životnímu jubileu přeji zdraví, štěstí a jen to, co Ti bude dělat radost. Užij si to!... celý text

Otavínka

Milá Zdeni, blahopřeji k narozeninám! Hodně zdraví a trvalé přátelství Múz.... celý text

Kontakt

Chcete-li mi něco pěkného napsat, tak na tuto adresu, prosím:

 

zdeort@seznam.cz

Napište mi vzkaz

Vaše jméno:

Váš e-mail:

(na stránkách se nezobrazí)

Váš vzkaz:

Kontrolní údaje

Sem prosím napište číslo
padesát jedna:

Toto pole nechte prázdné:

ODESLAT

 

JOUDAweb - autorka © Taťána Kubátová, e-mail:obchod@tkweb.cz, web: www.jouda.tkweb.cz            Aktualizováno: 20. 5. 2019