Zdeňka Ortová, spisovatelka

Archiv všech akcí

květen162015
SVĚT KNIHY PRAHA A JÁ

Pokud tuto sobotu 16. května zavítáte na 21. mezinárodní knižní veletrh (Výstaviště Praha - Holešovice), velmi ráda se tam s vámi pozdravím.

A budete-li mít zájem, tak i podepíši moji novou knihu fejetonů Koukejte do výstřihů. V 11.00 hod. bude na prodejním stánku (L304) nakladatelství Šulc-Švarc odstartována moje autogramiáda. Stejně ochotně se vám podepíše a určitě i něco nakreslí ilustrátor Boris Pralovszký, který knížku doprovodil více než 60 vtipnými kresbami.

Ve stejný čas vypukne i autogramiáda spisovatelky Táni Kubátové. Pokud máte taky rádi její skvělé romány pro ženy, pak na rozdíl ode mě můžete hravě stihnout autogramiády obě. Táňa podepisuje v prodejním stánku Pavel Dobrovský - Beta, a ten je od stánku Šulc-Švarc vzdálený jen pár metrů.

březen172015
Křest knihy Koukejte do výstřihů

Srdečně Vás zvu na 17. března v 17 hodin do paláce knih Luxor na Václavském náměstí v Praze, kde se bude křtít má nová kniha fejetonů a aforismů.

duben102014

10. dubna mě ve Velkých Přílepech čeká vystoupení na veřejné nahrávce rozhlasového pořadu Radiodárek. Mými spoluúčinkujícími jsou například herci Dalibor Gondík a Andrej Jastraban, literát Vráťa Ebr a pěvecké trio Jana Spáleného.

duben202012
BESEDA VE VELKÝCH PŘÍLEPECH

V pátek 20. dubna budu na pozvání knihovny besedovat se čtenáři ve Velkých Přílepech. Srdečně zvu všechny, koho zajímají moje aforismy, fejetony a veselé příhody.

 

říjen142011
Zrušeno!!! Beseda ve Velkých Přílepech

Pozor! Zrušeno!

Bohužel z důvodu nemoci jsem nucena zrušit avízovanou besedu ve Velkých Přílepech. Náhradní termín besedy včas oznámím.

březen242011
PŘIJĎTE DO LUXORU

VE ČTVRTEK 24. BŘEZNA

vystoupím v pražském Paláci knih Neoluxor (Václavské náměstí) v programu zasvěceném Měsíci knihy. Dalšími hosty jsou: Halina Pawlowská, Iva Hüttnerová, Martha a Tena Elefteriadu...

Pokud se v těchto místech budete mezi 14.00-15.00 hod. nacházet, přijďte na chvíli pobýt!

březen122011

Pokud budete mít tuto sobotu 12. března mezi 14.00 - 15.00 hod. cestu kolem žilinské knihovny, můžete si se mnou přijít pobesedovat. A nemusíte kvůli tomu jezdit na Slovensko. Tato Žilina je středočeská a leží na dohled od Kladna.

únor212011
JÁ A MF DNES

Je horší druhá míza u muže, nebo u ženy?

Moji odpověď na tuto anketní otázku si můžete přečíst na straně 31 v dnešní příloze Mladé fronty - Ona Dnes. Oponentem mi zde je spisovatel Bohuslav Vaněk-Úvalský.

březen162010
Beseda

V úterý 16. března od 15.30 hod. budu besedovat s lázeňskými hosty v půvabném prostředí Lázní Mšené. Ráda se zde uvidím i s Vámi.

únor132010
Rozhlas

Pokud se v sobotu 13. února zaposloucháte ve 22.00 hod. na rozhlasové stanici Praha 2 do pořadu Nokturno, uslyšíte zde i mě. Redaktorka Stanislava Dufková mě přizvala jako hosta, protože tentokrát se bude probírat téma: aforismy. Jelikož nemám z Prahy v nočních hodinách žádné spojení, můj vstup jsem minulý týden předtáčela, ale budu připravena v přímém přenosu na telefonu, abych mohla reagovat na vaše případné dotazy, myšlenky, náměty...

Co se chystá

POSTŘEHY

Víte, že jsou i ženy, které za kabelky neutrácejí? Ať jdou kamkoli, mají s sebou jen emoce a mobil.

Aktuálně

23. dubna 2018
Čestné uznání
Reportáž ze světa knihy

Z Vašich dopisů

Matylda

Dobrý večer paní Zdeničko, zajímalo by mě, zda ještě máte v plánu vydat knížku :-). Dlouho na to ček... celý text

Otavínka

Milá Zdeni, k životnímu jubileu přeji zdraví, štěstí a jen to, co Ti bude dělat radost. Užij si to!... celý text

Otavínka

Milá Zdeni, blahopřeji k narozeninám! Hodně zdraví a trvalé přátelství Múz.... celý text

Kontakt

Chcete-li mi něco pěkného napsat, tak na tuto adresu, prosím:

 

zdeort@seznam.cz

Napište mi vzkaz

Vaše jméno:

Váš e-mail:

(na stránkách se nezobrazí)

Váš vzkaz:

Kontrolní údaje

Sem prosím napište číslo
šestset devadesát jedna:

Toto pole nechte prázdné:

ODESLAT

 

JOUDAweb - autorka © Taťána Kubátová, e-mail:obchod@tkweb.cz, web: www.jouda.tkweb.cz            Aktualizováno: 20. 5. 2019